★ Assigi. Posted June 24, 2023 Share Posted June 24, 2023 (edited) Nazwa użytkownika oraz tag na discord: assigii ( już bez tagu) Serwer, na którym zostałeś ukarany (gtaDestiny / frakcja): oficjalny serwer gtaDestiny Nick członka administracji: nw Data nadania kary: 24.06 Data zakończenia kary: idk Powód: nie ma wpisanego ani nic, ale chodzi na 99 procent o wysyłanie gifów Uzasadnienie (w tym dowody, screeny etc. ) Oczywiście jestem świadomy o jaką sytuację chodzi i chciałem przeprosić osoby urażone tą treścią było to nieodpowiednie i nie profesjonalne, interesuje się projektem już od jego pierwszego ogłoszenie i zależy mi na komunikacji z innymi graczami i wiedzy o zmianach jak i kulisach. Chciałem jeszcze dodać, że gifa gifa planowałem błyskawicznie usunąć lecz, palce administratora były szybsze na sam koniec jescze raz przepraszam i obiecuje, że taka sytuacja się nie powtórzy. Nie mogę wypełnić niektórych części wzoru z powodu braku informacji Edited June 24, 2023 by Assigi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owners ★ _jvneczek Posted June 24, 2023 Owners Share Posted June 24, 2023 Dam ci szansę, ten gif był nie na miejscu, liczę że to serio pomyłka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owners ★ _jvneczek Posted June 24, 2023 Owners Share Posted June 24, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts