★ Assigi. Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 (edited) Nazwa użytkownika oraz tag na Discord: assigi.#1461 Serwer, na którym zostałeś ukarany (gtaDestiny / frakcja): gtaDestiny Nick członka administracji: @satan Data nadania kary: 10.07.2023 Data zakończenia kary: perm Powód: wysyłanie dwóznacznych tik toków Uzasadnienie (w tym dowody, screeny etc.) Dostałem już dwie szansę które zmarnowałem . Jestem naprawdę zaangażowany w serwer, bardzo się nim interesuje, tworze propozycje, jestem aktywny na discordzie serwerowym. Dodatkowo bardzo ciekawi mnie co dzieje się na serwerze. Chciałem bardzo przeprosić za tego tiktoka, od teraz nie będę pisał i wysyłał nic obrażającego i dwóznacznego. Pozdrawiam i proszę o pozytywny rozpatrzenie mojego odwołania. Edited July 14, 2023 by Assigi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
★ fabvs Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 No niestety, tak jak @satan napisał w Twojej poprzedniej apelacji - ostatnia szansa zmarnowana. Miłej nocy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owners ★ _jvneczek Posted July 15, 2023 Owners Share Posted July 15, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts