★ Z1X Posted April 19 Share Posted April 19 Nick: @Z1X Opis błędu: Chodzi o to, że forum gtaDestiny strasznie długo się ładuję, co może miewać zły odbiór u innych uczestników. Strona się ładuje po wyjściu/wejściu w temat/główne forum. Czy tylko ja tak mam, czy jednak jest to wina hostingu, na którym stoi maszyna i po prostu nie daje szans uciągnąć tego wszystkiego? Można tutaj przedstawić swój feedback odnośnie w/w zgłoszenia, bo nie wiem, czy to tylko u mnie występuje, czy u innych również. Screenshoty/film: Mogę podesłać na discord nagranie Link to comment Share on other sites More sharing options...
★ Haniball Posted April 21 Share Posted April 21 Nie wiem jak innym użytkownikom forum ale mi strona wczytuje się bardzo szybko zarówno forum jak i strona główna czy ktoś jeszcze doświadczył taki problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owners ★ _jvneczek Posted June 1 Owners Share Posted June 1 W tamtym momencie byliśmy atakowani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owners ★ _jvneczek Posted June 1 Owners Share Posted June 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts