★ SprytsBeng Posted June 11 Share Posted June 11 Nazwa użytkownika oraz tag na Discord: Mam samo ''sprytsbeng''. Wszystko z małej. Serwer, na którym zostałeś ukarany (gtaDestiny / frakcja): gtaDestiny. Nick członka administracji: _jvneczek. Data nadania kary: 24.04.2024, po 17:08. (W czasie rozmowy na priv Discordzie z _jvneczek'iem). Data zakończenia kary: Perm. Powód: Niby ''toksyczność''. Uzasadnienie (w tym dowody, screeny etc.): Nagle mi Discord serwerowny znika podczas rozmowy z _jvneczek'a w sprawie bana na jeszcze pewnym serwerowym Discordzie (Akvez), gdzie już tego serwa nie ma. Zmienił nazwę i jest już bez Akvez'a. Nie wiem o co biega w tej sprawie tego bana na Discordzie gtaDestinach. Więc zostawiam apelację w takim stanie. Pozdrawiam: @SprytsBeng. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owners ★ _jvneczek Posted June 12 Owners Share Posted June 12 Bana otrzymałeś za toksyczne zachowanie na naszym discordzie, gdzie wypowiadałeś się w nieodpowiedni sposób. Nie zostaniesz na ten moment odbanowany, spróbuj najwcześniej za miesiąc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owners ★ _jvneczek Posted June 12 Owners Share Posted June 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts