★ devik Posted June 28 Share Posted June 28 Nazwa użytkownika oraz tag na Discord: FastFace / theventoszyniak Serwer, na którym zostałeś ukarany (gtaDestiny / frakcja): Discord gtaDestiny Nick członka administracji: _jvneczek Data nadania kary: W kwietniu lub maju Data zakończenia kary: Perm Powód: Za reklamowanie serwera Uzasadnienie (w tym dowody, screeny etc. ) Dzień Dobry dostałem bana na destiny za reklamowanie moge powiedzieć że w 50% prawda bo to mój kolega zaczął pisać o serwerze i na mnie zgonił wszystko ja bardzo przepraszam za moje zachowanie od tego czasu dużo sie poprawiłem pozdrawiam i życzę miłego dnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
★ Haniball Posted June 29 Share Posted June 29 (edited) Nie ma cię na liście banów możliwe iż dostałeś UB po amnesti spróbuj wbić na serwer i daj znać @Edit A nie miałeś czasem nicku devik? Taki już widnieje na ban liscie Edited June 29 by Haniball Link to comment Share on other sites More sharing options...
★ devik Posted June 30 Author Share Posted June 30 19 godzin temu, Haniball napisał(a): Nie ma cię na liście banów możliwe iż dostałeś UB po amnesti spróbuj wbić na serwer i daj znać @Edit A nie miałeś czasem nicku devik? Taki już widnieje na ban liscie Ta miałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
★ Haniball Posted June 30 Share Posted June 30 Dostaniesz szanse jednakże jeśli sytuacja się powtórzy to nie będzie żadnego ostrzeżenia tylko ban bez możliwości apelacji więc bądź tego świadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
★ Haniball Posted June 30 Share Posted June 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts