Jump to content
... wszystkich graczy na naszych serwerach
Multi Theft Auto mta.gtadestiny.pl
Minecraft mc.gtadestiny.pl
Discord discord.gg/gtadestiny
Team Speak 3 ts.gtadestiny.pl

Ban Discord / Wyciszenie Discord pgup - Nick członka administracji

pgup

Recommended Posts

Posted (edited)

Nazwa użytkownika oraz tag na Discord: pgup - pgup_mta.
Serwer, na którym zostałeś ukarany (gtaDestiny / frakcja): gtaDestinity.
Nick członka administracji: nie mam pojęcia.
Data nadania kary: nie mam pojęcia.
Data zakończenia kary: obstawiam, że permanętnie.
Powód: nie wiem ale obstawiam, ze miałem włam bota na koncie discord.
Uzasadnienie (w tym dowody, screeny etc. ) dowodów nie mam, ale pewnie jest tak jak napisałem powyżej, że pewnie miałem włamanie na konto i bot pewnie robił spam na serwerze, aktualnie z moim kontem jest wszystko wporządku i nie powinno być zadnych zastrzenień.

Edited by pgup

Godzinę temu, Haniball napisał(a):

Kiedy zakładałeś konto na DC? bo bana dostałeś nie za boty a za prawdopodobnie świeżo co założone konto.

@Edit

Czemu założyłeś na forum drugie konto? tak samo na DC na twoim IP widnieje już jedno konto u nas.

Załozyłem drugie konto aby mieć identyczny nick name jak na discordzie, aby się nie mieszało bo planuje u was zostać na długo po wystartowaniu serwera oraz śledzę wasze poczynania od samego początku, konto obstawiam, że zakładałem jeszcze w tym roku tylko dokładnie nie potrafię sobie przypomnieć w którym miesiącu

• pgup changed the title to Ban Discord / Wyciszenie Discord pgup - Nick członka administracji
Posted (edited)
9 godzin temu, Haniball napisał(a):

Konto drugie na DC miało ledwie 8 minut i od razu na tym koncie dołączyłeś na DC - było to 3 maja 2024 ciągle nie rozumiem po co ci było drugie konto na DC skoro już na jednym byłes  na serwerze.

Dołączyłem odrazu na serwer discor po to aby śledzić wasze poczynania odnośnie z serwerem, a po co założyłem drugie konto po to aby z niego korzystać pod innym nick name, wszędzie go używałem dlatego załozyłem nowe konto.

Ogólnie rzecz biorąc używam od maja tylko konta pgup_mta, to starego nie wracam bo nawet nie mam po co, konto pgup zostało stworzone w celu użytkowania jego i śledzenia waszych poczynian z serwerem ponieważ bardzo chciałbym na nim zagrać z swoimi znajomymi po wystartowaniu.

Edited by pgup

17 godzin temu, Haniball napisał(a):

Konto drugie na DC miało ledwie 8 minut i od razu na tym koncie dołączyłeś na DC - było to 3 maja 2024 ciągle nie rozumiem po co ci było drugie konto na DC skoro już na jednym byłes  na serwerze.

@Haniball

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.