★ hades Posted July 16 Share Posted July 16 Nazwa użytkownika oraz tag na Discord: sinlyxe (brak tagu) Serwer, na którym zostałeś ukarany (gtaDestiny / frakcja): gtaDestiny Nick członka administracji: (brak informacji) Data nadania kary: (brak informacji) Data zakończenia kary: (brak informacji) Powód: (brak informacji) Uzasadnienie (w tym dowody, screeny etc. ) Iż że posiadam wiele serwerów dc, dopiero teraz zauważyłem, że nie ma mnie na gtadestiny. Kolega wyslal mi zapke i pokazuje komunikat ze zostalem zbanowany. Dlatego na powyzsze pytania nie posiadam odpowiedzi. Chciałbym otrzymać unbana by sledzic tak dobry project! Link to comment Share on other sites More sharing options...
★ Haniball Posted July 16 Share Posted July 16 Jakiego nicku mogłeś używać jeszcze na DC bo tego co podajesz na liście banów nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
★ hades Posted July 16 Author Share Posted July 16 Wcześniejszy nick: spinxys Link to comment Share on other sites More sharing options...
★ hades Posted July 16 Author Share Posted July 16 Juz dolaczylem przez VPN albo ub dostalem Link to comment Share on other sites More sharing options...
★ Haniball Posted July 16 Share Posted July 16 Ja nie dawałem UB ale skoro wbiles na oryginalnym koncie gdzie wcześniej byłeś na VPN to może nie ty wyrwałeś bana ale ktoś z twoim IP ew napisz jeszcze jaki inny nick mógłbyś mieć np hadesiak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
★ hades Posted July 16 Author Share Posted July 16 jedynie na dc kiedys mialem nick haaaaaaaaaaaaades nic poza tym nie mialem Link to comment Share on other sites More sharing options...
★ Haniball Posted July 16 Share Posted July 16 I tego nicku też nie ma na ban liscie coś kręcisz mi się wydaje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
★ Haniball Posted July 19 Share Posted July 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts