★ kaminskiski Posted July 20 Share Posted July 20 (edited) Nick osoby ukaranej: kaminskiski Nick osoby nadającej karę: _jvneczek Data nadania kary: 2024-07-20 18:30:24 Data zakończenia kary: 2027.04.15 18:30 Serial:E7F81423C7E3DBDCE61457E8FDEDDCD3 Powód:wylacz te cheaty :(( Uzasadnienie (screeny, nagrania, dowody na niewinność): no nawet nie wiadomo co tutaj napisać była beta jechałem od jednego systemu do drugiego wysyłałem zgłoszenia na DC w temacie zrobiony do zgłaszania błędów byla raz sytacja ze wogole nie mogłem sie ruszać i napisałem do _jvneczek po tamtej akcji z 10min jeszcze grałem i zostałem zbanowany na serwerze wrzuciłem zdjecie z konsoli na DC i z DC zostałem wywalony XD ======================================== https://imgur.com/a/EwspTP0 i czy tutaj mam jakieś cheaty jak bylo w powodzie napisane? ============================================== Edited July 20 by kaminskiski Link to comment Share on other sites More sharing options...
★ Haniball Posted July 20 Share Posted July 20 @_jvneczek Link to comment Share on other sites More sharing options...
★ Haniball Posted July 20 Share Posted July 20 (edited) Po rozmowie z Janeczkiem Edited July 21 by Haniball Link to comment Share on other sites More sharing options...
★ Haniball Posted July 20 Share Posted July 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts