Jump to content
... wszystkich graczy na naszych serwerach
Multi Theft Auto mta.gtadestiny.pl
Minecraft mc.gtadestiny.pl
Discord discord.gg/gtadestiny
Team Speak 3 ts.gtadestiny.pl

Witam

NagiKarp

Recommended Posts

Witam i o zdrowie pytam! 

Dziś postanowiłem wziąć odważny krok i wystąpić przed Wami w pełnej krasie – jako NagiKarp. Wiem, że może to być zaskakujące, ale mam nadzieję, że możemy wzajemnie zaakceptować i cieszyć się sobą nawzajem.🐟Czuję się jak ryba w wodzie, a raczej jak Karp wśród wspaniałych ludzi. Już teraz czuję, jak woda podnosi się w moich łuskach. Zanurzam się w wir zabawy, woda jest naszym wspólnym mianownikiem, który nas łączy. Niech ona symbolizuje naszą siłę i zdolność do adaptacji, jak ryba, która doskonale odnajduje się w różnych warunkach. Tak więc, misiaczki, trzymajmy się razem, czekając na moment, gdy nasze drogi spotkają się z impetem. 💦🐟

Widzimy się 

• Like 1

NagiKarpiu!!!
Witaj 🫂Jako morświn nie mogę się doczekać aby popływać razem z tobą w wodach ocean docks. Twoje dołączenie do gtadestiny to prawdziwe wzbogacenie dla społeczności tego nieprzemierzonego morza uciech i zabawy 🥰🐳 Również czekam na połączenie naszych dróg, co prawda jesteśmy zespołem różnorodnych stworzeń morskich, ale zawsze otwartym na nowych przyjaciół.

Plywaj z prądem nie pod prąd pozdro rybko 🐟

• 4 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.