★ NagiKarp Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Witam i o zdrowie pytam! Dziś postanowiłem wziąć odważny krok i wystąpić przed Wami w pełnej krasie – jako NagiKarp. Wiem, że może to być zaskakujące, ale mam nadzieję, że możemy wzajemnie zaakceptować i cieszyć się sobą nawzajem.Czuję się jak ryba w wodzie, a raczej jak Karp wśród wspaniałych ludzi. Już teraz czuję, jak woda podnosi się w moich łuskach. Zanurzam się w wir zabawy, woda jest naszym wspólnym mianownikiem, który nas łączy. Niech ona symbolizuje naszą siłę i zdolność do adaptacji, jak ryba, która doskonale odnajduje się w różnych warunkach. Tak więc, misiaczki, trzymajmy się razem, czekając na moment, gdy nasze drogi spotkają się z impetem. Widzimy się 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Witaj karpiu! Miłego pobytu w oceanach San Andreas! Mam nadzieję, że nie umrzesz wraz z tegoroczną wigilią 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
★ Morswin2 Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 NagiKarpiu!!! Witaj Jako morświn nie mogę się doczekać aby popływać razem z tobą w wodach ocean docks. Twoje dołączenie do gtadestiny to prawdziwe wzbogacenie dla społeczności tego nieprzemierzonego morza uciech i zabawy Również czekam na połączenie naszych dróg, co prawda jesteśmy zespołem różnorodnych stworzeń morskich, ale zawsze otwartym na nowych przyjaciół. Plywaj z prądem nie pod prąd pozdro rybko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Witamy w naszym destinowym akwarium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owners ★ _jvneczek Posted October 19, 2023 Owners Share Posted October 19, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts